Referenties

logoCCE2

Als casemanager medewerkers, teams en organisaties begeleiden bij vragen over complex gedrag. Met als doel: verbeteren kwaliteit van leven van de client.

Doorlopend ben ik bezig met consultaties rondom individuele clientvragen en/of vragen over een groep bewoners. Met name in de ouderenzorg denk ik mee in de ontwikkeling van e learning.

logovolckaert2

Training positieve communicatie en samenwerking voor de teams thuiszorg. Na twee bijeenkomsten ervaarden medewerkers al meer enthousiasme, openheid en positiviteit in hun team. 

 logovansleen

Trajecten coaching on the job in de ouderenzorg. De medewerkers zijn blij met de gegeven feedback en tips in de omgang met de bewoners. Organisaties zijn zeer te spreken over de aanbevelingen voor verbeterpunten.

logothebe

- Supervisie van gekwalificeerde beeldcoaches en bijscholing over coachvaardigheden. Deelnemers brengen beelden in van zichzelf om het eigen functioneren kwalitatief goed op niveau te houden en zelf ook steeds in beweging te blijven.

- Observatie invloed teamsamenwerking op werken volgens de visie van thebe. Naar aanleiding van de gedane aanbevelingen is een training visu a leren gestart.

logoriethorst

Verzorgen opleiding beeldcoaching voor coaches.

Ervaren trainers/coaches (ZZP)

Verzorgen opleiding beeldcoaching voor drie ervaren trainers/coaches.

Heeft u belangstelling of een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Catrien Aarnoudse - Antoinette Nijhoffstraat 2 Rijen - Tel: 06-49291811